top of page

Spelen de onderstaande vragen ook in jouw hoofd, als het gaat om zorgadministratie en/of functioneel beheer? 

  1. Ben ik nog ‘in control’?  

  2. Alles is in beweging: binnen de eigen organisatie, maar ook in de omgeving (gemeente, overheid, wet en regelgeving). Hoe blijf ik dit managen? 

  3. Wet & regelgeving verandert. Hoe houd ik mijn organisatie up-to-date en voorkom ik fouten?  

  4. Verlies van continuïteit. Krapte op de arbeidsmarkt en mijn mensen lopen op hun tenen. Hoe kom ik aan de juiste mensen voor zorgadministratie of functioneel beheer? Hoe waarborg ik continuïteit op mijn afdeling(en)?  

  5. Complexiteit in financiering en inkoop. Veranderende eisen vanuit financiers en lastige inkoopprocessen. Hoe houd ik alles bij? 

Kortom: Je staat op een kantelpunt: grip hervatten of de controle verliezen.  

KEI Ontzorgt kan jou hierbij ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat je weer grip op de zaak krijgt en voorkómen een ‘buikpijndossier’. 

Hoe doen we dat? 

KEI Ontzorgt is de co-piloot in jouw vliegtuig. 

Wij bieden ondersteuning, expertise, tijdbesparing, risicobeheersing en efficiëntie, terwijl jij je focust op het besturen van jouw organisatie. 

Expertise en ondersteuning: De co-piloot assisteert de piloot in het veilig en efficiënt besturen van het vliegtuig. De piloot houdt de regie en neemt de beslissingen, maar kan wel vertrouwen op een ‘tweede paar ogen’. Ze staan in goed contact met elkaar, hebben hetzelfde doel en houden elkaar alert. De co-piloot ondersteunt de piloot en deelt zijn expertise. Hij of zij wijst op zaken waar de piloot iets aan heeft: zoals nieuwe informatie of veranderingen in de omgeving.  

  

De professionals van KEI Ontzorgt kijken mee, signaleren, delen hun expertise en gaan voor een optimale samenwerking. Ze brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.  

Tijd en focus: Schakel je een co-piloot in? Dan kan de piloot zich concentreren op de kernactiviteit: het besturen van het vliegtuig.  

  

Het uitbesteden van zorgadministratie en/of functioneel beheer zorgt voor meer tijd en extra focus bij de bestuurder/manager. KEI Ontzorgt als co-piloot bespaart je tijd en energie.  

Risicobeheer: De co-piloot draagt bij aan risicobeheer tijdens de vlucht. Hij of zij helpt bij het identificeren én het oplossen van problemen. Daarnaast houdt de co-piloot zicht op instrumenten en systemen en zorgt hij of zij voor naleving van bijvoorbeeld (veiligheids)protocollen.  

  

De mensen van KEI Ontzorgt helpen je bij het beheren van financiële risico’s, het volgen van regelgeving en het vermijden van fouten die kunnen leiden tot financiële problemen of juridische kwesties.  

Efficiëntie en groei: Een co-piloot zorgt ervoor dat de piloot efficiënter kan werken: taken worden (beter) verdeeld en gecoördineerd. Dit geeft kans op groei. Twee weten en kunnen meer dan één. De co-piloot is anders getraind, bezit andere kennis en kunde dan de piloot. Hierdoor versterken ze elkaar. De piloot profiteert optimaal van de aanwezigheid van de co-piloot.  

  

Besteed je als zorgorganisatie jouw zorgadministratie en/of functioneel beheer uit aan de experts van KEI Ontzorgt, dan profiteer je van de expertise van onze professionals. KEI Ontzorgt heeft de capaciteit (zowel in mensen als in systemen) om snel op te schalen, te innoveren en mee te bewegen met de ontwikkelingen die jouw organisatie doormaakt. Wij vormen ons naar de behoefte van jouw organisatie.  

Betrouwbaarheid en gemoedsrust: Een co-piloot ondersteunt en helpt bij het nemen van beslissingen. Dit geeft een fijn gevoel van vertrouwen en gemoedsrust: je kunt op iemand terugvallen en hoeft het niet alleen te doen.  

  

KEI Ontzorgt helpt je bij het nemen van geïnformeerde beslissingen. Daarnaast weet je dat wanneer je jouw zorgorganisatie of functioneel beheer onderbrengt bij KEI Ontzorgt, dat zaken goed afgehandeld worden. Dat geeft rust. 

KEI Ontzorgt

wij zijn er voor u

bottom of page