Samenwerking Valuas Zorggroep en KEI ontzorgt!

Per 1 april jl. heeft KEI ontzorgt! een deel van de werkzaamheden van de cliëntenadministratie van Valuas Zorggroep overgenomen. Het betreft het inlezen, verwerken en monitoren van het ketenberichten- en notitieverkeer tussen de gecontracteerde Zorgkantoren en Valuas Zorggroep.

Valuas Zorggroep biedt kleinschalig wonen en zorg op prachtige locaties in Nederland. Valuas onderscheidt zich door altijd net iets meer te doen dan nodig is. Dat mag elke bewoner of gast van Valuas verwachten. Het credo is: Ruimte voor Leven.

KEI ontzorgt! is een dienst van KEI experts in de zorg en ondersteunt zorgorganisaties met het overnemen van werkzaamheden. Door werkzaamheden aan KEI ontzorgt! uit te besteden krijgt de zorgverlener zijn handen weer vrij om te doen waar hij goed in is, zorg verlenen! KEI Experts in de zorg hoort een steeds terugkerende vraag bij klanten; of het mogelijk is op afstand en waar mogelijk op afroep ondersteuning te bieden. Kennis inkopen op het moment dat daar behoefte aan is, een ideale uitgangspositie! KEI ontzorgt! neemt op basis van onze jarenlange kennis en ervaring werkzaamheden op het gebied van zorgadministratie, applicatiebeheer, rapportage en verantwoording van u over. Wil je ook dat continuïteit gewaarborgd blijft? We komen graag met je in contact.

Stuur ons een mail