Michaël Matitahatiwen Consulent

Michaël Matitahatiwen

Van student tot teamleider

In 2008 ben ik begonnen met een afstudeerstage bij KEI Experts in de zorg. Na het afronden van mijn HBO-opleiding Bedrijfseconomie ben ik gelijk in dienst gekomen. Ik ben begonnen als een junior consulent om de zorgbranche en het consulentschap beter te leren kennen. Ervaringen heb ik opgedaan bij meerdere zorginstellingen in de VVT, GHZ en GGZ (RIBW) als functioneel beheerder en medewerker cliëntenadministratie.

Als functioneel beheerder liggen mijn expertises bij het ondersteunen van de afdeling van de dagelijkse werkzaamheden, het begeleiden van projecten, het testen van nieuwe versies van ECD’s en het adviseren in optimalisatie van zorg(registratie)processen. Ook ben ik een gecertificeerd applicatiebeheerder voor verschillende ECD’s en geef ik adviezen aan de hand van de basisbegrippen van LEAN.

Bij mijn opdrachten als medewerker cliëntenadministratie hield ik, naast het ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden, mij bezig met het verwerken van declaratie uitval en afkeur.

Door mijn ervaring als functioneel beheerder of medewerker cliëntenadministratie geef ik ook cursussen en/of trainingen on the job aan functioneel beheerders en medewerkers cliëntenadministratie.

Wat ik belangrijk vind, is om mijn kennis te delen met de klant. Wat ik altijd meegeef, is dat het belangrijk is om een helicopterview te hebben van het zorg(registratie)proces. Wanneer je het proces kent, kan je op het probleem inzoomen en samen kijken naar oplossingen. Elk probleem pak ik samen met de klant op, opzoek naar de juiste oplossing.

Naast het consulent zijn bij klanten, ben ik teamleider bij KEI. Mijn collega’s ondersteun ik en geef ik advies bij het uitvoeren van hun werk.

In mijn vrije tijd sport ik veel, zoals voetballen en fitnessen. Daarnaast hou ik van reizen en uitgaan. Maar het liefst breng ik mijn tijd door met familie en vrienden.