Marloes Raaijmakers Consulent

Marloes Raaijmakers

De basis voor elke dag is enthousiasme en gedrevenheid

Ik ben een enthousiast en gedreven professional met een passie voor het analyseren en stroomlijnen van processen binnen de zorgadministratie. Hoe kan het eenvoudiger. Samen nadenken over verbeterprocessen en met een team richting geven aan een zorgadministratie, welke overal van op de hoogte is en beschikt over de juiste kennis om de omgeving op een servicegerichte manier verder te helpen. Belangrijk daarbij is het juiste onderscheid te maken tussen wat wel thuis hoort bij een zorgadministratie en wat niet. Mijn uitgangspunt is; Samen komen we er wel uit!

Optimaliseren van systemen

Als consulent bij KEI houd ik mij ook graag bezig met het meedenken over optimaliseren van systemen. Dit is een verlengde van de zorgadministratie en een belangrijke voorwaarde voor het creëren van een prettige werkomgeving voor het best mogelijke resultaat!

Daarnaast vind ik het een leuke uitdaging om de afkeur van de declaraties terug te dringen naar een nihil percentage. Het is heerlijk puzzelwerk en geeft veel voldoening om te zien dat er vooruitgang geboekt wordt. Of het nu gaat om Wmo/Jw/Wlz of GGZ/Fz in al deze diverse financieringsvormen vind ik mijn weg.

Werk en ontspanning in balans

Naast het werk is het ook zeker belangrijk om goed te ontspannen. Na een drukke dag ga ik dan ook graag een stukje hardlopen, een lekker stuk wandelen met mijn hond of ik pak met mooi weer de motor om even een stukje te gaan rijden door de omgeving.  Hierdoor bouw ik weer energie op om de volgende werkdag weer te kunnen knallen bij één van onze opdrachtgevers.