Karin Witt Consulent

Karin Witt

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen

Met veel enthousiasme wil ik mijn kennis delen

Ik heb veel kennis van het voeren van een cliëntenadministratie en van de  wet- en regelgeving in de care en draag dit graag over op anderen.  Ik betrek de medewerkers van de afdeling cliëntenadministratie, maar ook breder binnen de organisatie, bij datgene wat moet gebeuren. De cliëntenadministratie is de spil van de organisatie en is dienstverlenend aan de afdelingen in het primaire proces. Het afstemmen van de diverse processen en werkzaamheden vind ik een geweldige uitdaging. Ik ben communicatief vaardig en verbind mensen met elkaar. Hiermee geef ik mede vorm aan de doelstelling van KEI: het realiseren van duurzame resultaatverbeteringen in het zorgdomein door full service ondersteuning rondom de (zorg)administratieve processen. Ik steek graag de handen uit de mouwen en kan daardoor zowel uitvoerend bezig zijn als overstijgend richting geven.

Consulent

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij KEI als consulent cliëntenadministratie en applicatiebeheer, inmiddels heb ik een brede ervaring met verschillende pakketten en zorgbranches. Ik heb diverse opdrachten gehad in de VVT, GHZ en GGZ (RIBW’s) en ben zeer goed op de hoogte van de wet- en regelgeving in deze sectoren.

Naast het uitvoerende werk, ben ik inzetbaar als (meewerkend) leidinggevende van de cliëntenadministratie. Ook ben ik voor een aantal ECD’s gecertificeerd applicatiebeheerder en heb ik ook diverse opdrachten als functioneel applicatiebeheerder gedaan.

En verder…

In mijn vrije tijd houd ik ervan om de natuur in te trekken en samen met man en hond te wandelen. Daarnaast heb ik het “moestuinieren” ontdekt en geniet ik van al het eetbare dat ik oogst uit de moestuin.