Jacqueline Oskamp Consulent

Jacqueline Oskamp

“Zorgen dat software doet wat het moet doen, het ontzorgen en faciliteren van de medewerkers in de zorg, dat is waar ik veel voldoening uit haal”

Als consulent bij KEI ben ik gespecialiseerd in het functioneel beheer en de inrichting van zorgregistratiesystemen. Door deze specialisatie en mijn kennis van het gehele zorgproces,  “van aanmelding tot en met declaratie”,  word ik als consulent met name ingezet als:

  • Functioneel applicatiebeheerder
  • Onafhankelijk expert opinion (onderzoek & analyse)
  • Transitie en implementatie software (ECD, HRM & Rooster, Financiële systemen)

Kennis van de processen in de zorg en een servicegerichte opstelling

Door mijn financiële achtergrond, in combinatie met mijn ervaring als software ontwikkelaar zowel in het bedrijfsleven als binnen diverse zorginstellingen, heb ik een brede kennis van de administratieve processen en ben ik in staat om snel de toepasbaarheid van ICT te doorgronden.

Ontspanning door inspanning

In mijn vrije tijd hou ik ervan fysiek bezig te zijn en dan het liefst buiten. Lekker wandelen, fietsen, tuinieren en op z’n tijd wat ‘spannende’ actie beleven. Ik kijk met veel plezier terug op de sledehond tochten in Lapland, het canoying en raften in Oostenrijk en recent het snorkelen in IJsland. Samen met anderen mooie herinneringen maken en ervaringen delen. Het mede organiseren daarvan in kleine kring, vind ik altijd al de helft van het genieten.