Carl Leysner Algemeen directeur

Carl Leysner

Als directeur van KEI ondersteun ik mijn collega’s bij hun opdrachten. Naast het ondersteunen van mijn collega’s ben ik ook actief in het werkveld. Ik vind het belangrijk om te weten wat er speelt. Bij diverse zorginstellingen heb ik projecten ondersteund als financieel manager, procesmanager maar ook als conversie- en testcoördinator. Dit laatste met name bij de overgang naar een nieuw Elektronisch Cliëntendossier. Ik geloof in de kracht van de medewerkers van de zorginstelling.

Geregeld word ik als consultant of directeur van KEI bij de klantvraag van zorginstellingen geconfronteerd met onduidelijke taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden binnen zorginstellingen. Wij proberen als KEI bij al onze opdrachten hier ook aandacht voor te vragen en te geven o.a. ook hierover ongevraagd advies.

Daarnaast ben ik als programmamanager verbonden aan de Post HBO opleiding tot Zorgadministrateur. Hierbij wordt de door ons bij klanten opgedane kennis vanuit de KEI Academy beschikbaar gesteld aan de studenten. Als programmamanager ben ik verantwoordelijk voor de inhoud van de lessen en voor de docenten die de colleges verzorgen (dit zijn allemaal mensen met praktijkervaring in de zorg). De inleiding van de opleiding en het in kaart brengen van de processen binnen een zorginstelling zijn de colleges die ik zelf verzorg.

In mijn vrije tijd doe ik aan TaiChi Gaun en hardlopen. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in managementtechnieken en ict-trends. Het laatste met het oog op de invloed die deze trends kunnen en zullen hebben op de zorg.