Anja Klaren Consulent

Anja Klaren

Puzzelend naar de juiste oplossing

Kenmerkend voor mij is dat ik voor de organisaties waar ik werkzaam ben, altijd op zoek ben naar de beste oplossing voor een probleem. Ik houd er hierbij van om de situatie van verschillende kanten te bekijken, zodat ik weet hoe we het verste komen. Is er meer dan één oplossing voor de casus? Dan kies ik, in samenwerking met de organisatie, de beste oplossing. De juiste informatie beschikbaar voor de juiste persoon, daar gaat het om. Mijn passie hierbij: een goed georganiseerde en correcte zorgadministratie.

Als consulent ben ik inzetbaar als (interim/ondersteunend) functioneel beheerder bij zorginstellingen, maar het volwaardig meedraaien op een cliëntenadministratie gaat mij ook goed af. Mijn motto: als je de werkvloer niet kent, kan je ook geen goed functioneel beheer van een applicatie doen. Mijn kennis en ervaring ligt hierbij bij PlanCare (PlanCare Dossier en PC2). Daarnaast heb ik ook gewerkt met Pluriform en sta ik open om andere applicaties te ontdekken.

Thuis heb ik een cattery en elk jaar 2 nestjes kittens. Dus ook hier worden lijsten bijgehouden van bijvoorbeeld contactpersonen of de gewichten van de kittens. Of zoek ik met de nieuwe eigenaren naar een oplossing als zich een probleem voordoet.