KEI Academy

Kennis is onze onderscheidende factor!

KEI docenten delen graag hun kennis. Vanuit hun persoonlijke betrokkenheid en ervaring trainen zij met enthousiasme en overtuiging u of uw medewerkers. Praktijkgericht én theoretisch onderbouwd.

Regelmatig organiseren wij klassikale trainingen over actuele onderwerpen en verzorgen wij trainingen op maat afgestemd op de situatie binnen uw organisatie.  De KEI docenten verzorgen ook de Post-HBO opleiding Zorgadministratie in samenwerking met HBO Drechtsteden.

Ons opleidingsaanbod

Post-HBO Zorgadministratie

“Optimaliseren van het zorgproces” en “Zelfsturing binnen de zorgadministratie”; dit zijn twee voorbeelden van eindopdrachten, die zijn gemaakt door studenten van de Post Bachelor opleiding Zorgadministrateur.”

Kennis van wet- en regelgeving, de vertaling hiervan naar de praktijk en het optimaliseren van processen staan centraal. Door een perfect uitgebalanceerde combinatie van colleges en e-learning opdrachten, verbeteren de studenten hun kennis, inzicht en toepassingsvaardigheid. De colleges worden verzorgd door docenten van KEI.  De opleiding wordt afgerond met het post-bachelor diploma  “Zorgadministratie” van HBO Drechtsteden.

Informatie & Inschrijven

Klassikale trainingen

Regelmatig organiseren wij klassikale trainingen over actuele onderwerpen zoals veranderingen in wet- en regelgeving. Geplande trainingen worden gepubliceerd via deze website.

Trainingen op maat

KEI verzorgt gerichte trainingen en cursussen afgestemd op uw organisatie. Hierbij kunnen verschillende facetten van de zorg aan bod komen.

Voorbeelden van recent gegeven trainingen:

  • Algemene zorgproces
  • Administratieve Organisatie & Interne Controle (AO/IC)
  • Instructie ECD

Spreker op uw evenement

KEI consulenten zijn experts op hun vakgebied en delen deze kennis graag met u. Regelmatig spreken KEI consulenten op (landelijke) bijeenkomsten over actuele ontwikkelingen op hun vakgebied. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.

eLearning

Toepassen van eLearning voor het trainen van uw medewerkers heeft verschillende voordelen. Doordat deelnemers zelf kunnen kiezen waar en wanneer zij de training volgen is er meer flexibiliteit. Dit leidt tot kostenbesparing en minder afwezigheid op de werkvloer. Terwijl elke deelnemer in zijn eigen tempo kan deelnemen.

Karin Witt
Karin Witt Consulent Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer! Contact opnemen