top of page
you-x-ventures-0K7GgiA8lVE-unsplash.jpg

Interne controle

Wij bieden ondersteuning bij interne controles. KEI consulenten (waaronder accountants en controllers) beschikken over een rijke ervaring op het gebied van financiële vraagstukken, het opstellen van jaarrekeningen en het doen van interne controles. Hierdoor zijn wij in staat om de processen nauwkeuring in kaart te brengen en te adviseren over gewenste aanpassingen. Daarnaast kunnen we geheel of gedeeltelijke deze administratieve lasten van uw schouders nemen.


Meerwaarde van de specialisten van KEI

  • KEI heeft ervaren controlespecialisten.

  • KEI consulenten hebben kennis, ervaring en inzicht in de care sector.

  • KEI consulenten hebben gedegen kennis van administratieve processen in de zorg.

LinkedIn_logo_paars.png

Janneke den Hollander

Consulent

Janneke den Hollander

Onze expertise

Horizontaal toezicht

Het principe van horizontaal toezicht is dat zorgaanbieders en zorgverzekeraars samen verantwoordelijkheid nemen voor een juiste besteding van zorguitgaven. Voordelen van horizontaal toezicht zijn:

  • Minder administratieve lasten;

  • Betere relaties met financiers;

  • Meer grip op risico’s.


Bij ziekenhuizen en GGZ instellingen wordt toegewerkt naar Horizontaal Toezicht. Hoe gaat dit zich ontwikkelen in de Care?


KEI is vanaf 2014  betrokken bij de ontwikkelingen rondom horizontaal toezicht. Specialisten van KEI kunnen u ondersteunen bij het opstellen van een controleplan met risico analyse. Na het opstellen van het plan kunnen zij u ook ondersteunen bij de uitvoering hiervan. Dit kan zelfstandig of in samenwerking met uw eigen medewerkers.

bottom of page