Een betrouwbare functioneel applicatiebeheerder in de zorg

Bijna elk bedrijf maakt tegenwoordig gebruik van één of meerdere applicaties. Deze worden zowel gebruikt voor zowel interne- als externe communicatie. In de zorg kan men bijvoorbeeld gebruik maken van een Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). Natuurlijk wilt u dat de door u gebruikte applicaties optimaal werken. Een functioneel applicatiebeheer kan u daarbij helpen. Maar wat doet deze eigenlijk? Lees dan snel verder!

Wat doet een functioneel applicatiebeheerder van KEI eigenlijk?

Een functioneel applicatiebeheerder zorgt ervoor dat een applicatie optimaal blijft werken. Hiervoor is het belangrijk dat er regelmatig controles en/of onderhoud wordt uitgevoerd. Daarnaast houden zij zich bezig met het analyseren van (toekomstige) problemen. Is er een wijziging op het gebied van wet- en regelgeving? Naast de applicatie moet (soms) ook de handleiding aangepast worden.

Ook voorziet een functioneel applicatiebeheerder het management van een gedegen advies. Welke applicatie(s) kunnen zij het beste in gebruik nemen? Of welke stappen moeten zij nemen om de werking van de applicatie te optimaliseren. Ook de communicatie met gebruikers van de applicatie mag niet ontbreken. Natuurlijk in heldere taal, zodat het voor iedereen begrijpelijk is.

Expertises van KEI

Veel organisaties – actief in de zorg- maken gebruik van een Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). Naast allerlei gegevens wordt hierin ook rekening gehouden met de huidige wet- en regelgeving. Daarom investeren wij continu in opleiding, training en begeleiding.

Het ECD kent voor onze consulenten dan ook geen geheimen meer. Zij beschikken over ruime kennis en hebben ervaring met bijvoorbeeld PlanCare, Unit4 Cura en Pluriform. Natuurlijk beschikken zij ook over de benodigde certificeringen. Alles om ervoor te zorgen dat wij onze klanten niet alleen nu, maar ook in de toekomst optimaal van dienst kunnen zijn.

Hoge mate van flexibiliteit

Bij Kei beseffen wij ons heel goed dat geen enkele organisatie, bedrijf of instelling hetzelfde is. Elk situatie vraagt om een specifieke aanpak en mate van flexibiliteit. Incidenteel, structureel, op locatie of afstand onze expertise nodig? Geen enkel probleem!

Het in gebruik nemen van nieuwe onderdelen van een ECD brengt de nodige werkzaamheden met zich mee. Denk voorbeeld aan het maken van inrichtingskeuzes, het testen van een nieuwe functionaliteit of opstellen van uitgebreide testplannen? U kunt het allemaal met gerust hart overlaten aan een functioneel applicatiebeheerder van KEI.

Uw applicatie is onze zorg!

Onze medewerkers zijn echte teamplayers en delen graag kunnen kennis en kunde om zorgorganisaties vooruit te helpen. Meer weten over de diensten van Kei? Of wilt u op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Neem dan gerust contact met ons op via info@kei-bv.nl of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wij staan u graag te woord.

De koffie staat klaar!

Contact

 

Bekijk nu onze diensten.

Diensten