top of page
you-x-ventures-0K7GgiA8lVE-unsplash.jpg

Applicatiebeheer

Iedere organisatie is uniek! Door de inrichting van uw ECD af te stemmen op de specifieke wensen van uw organisatie kunt u veel voordeel behalen.

Door de ervaring die onze consulenten hebben opgedaan bij diverse organisaties kunt u optimaal gebruik maken van hun kennis en deze toepassen binnen uw eigen organisatie.


De meerwaarde van ons applicatiebeheer

  • Applicatiebeheerders van KEI hebben ruime kennis en ervaring met ECD’s zoals: Pluriform, Carefriend/Collabris, MijnCaress, ONS, PlanCare 2 en Unit4 Cura.
  • Inzet zoals voor uw organisatie van toepassing is: incidenteel of structureel, op locatie of op afstand.
  • Applicatiebeheerders van KEI zijn gespecialiseerd in Helpdesk ondersteuning, ECD-transities en trainingen.
  • Applicatiebeheerders van KEI zijn gecertificeerd.
LinkedIn_logo_paars.png

Michael Matitahatiwen

Teamleider & Consulent

Michael Matitahatiwen

Onze expertises

Dagelijks functioneel beheer

Applicatiebeheer behoeft continuïteit. Door de inzet van onze KEI Consulenten kunt u deze continuïteit binnen uw organisatie waarborgen. Niet alleen het vervullen van de helpdeskfunctie, maar ook het aanpassen van inrichting en afstemmen op de wensen binnen de organisatie behoort tot de mogelijkheden. Onze applicatiebeheerders zijn goed op hoogte van processen binnen een zorginstelling en kunnen deze kennis toepassen bij het uitvoeren van het 


Ondersteuning bij implementaties

Wanneer nieuwe onderdelen van een ECD in gebruik worden genomen of wordt overgegaan op een ander ECD, kunnen de applicatiebeheerders van KEI hierbij ondersteuning bieden. Van adviseren over de inrichtingskeuzes die gemaakt moeten worden tot het inrichten zelf; KEI is hiervoor beschikbaar. Ook het testen van nieuwe functionaliteit en het opstellen van de benodigde testplannen is een expertise die u aan KEI kunt overlaten.


Training

KEI Academy heeft voor diverse applicaties trainingsmateriaal ontwikkeld, waarmee zowel klassikaal als ‘on the job’ trainingen gegeven kunnen worden.  Ook de inzet van eLearning modules behoort tot de mogelijkheden.

bottom of page